Referenssit

Referenssit | Sokkelia moneen tasoon

Referenssit – paalutus ja perustukset

Perustamme puolestasi – Perustus-Ässä, Vantaa

Perustamme puolestasi 10 vuotta

Perustamme puolestasi 10 vuotta

Talon perustukset rakennetaan kestävälle pohjalle. Perustuksissa työ tehdään kerran, jonka jälkeen talon valmistuttua, niitä ei enää korjata.
Vastuu rakennuksen pohjatöistä on meillä. Osana niitä voi olla myös paalutus. Haluamme olla varmoja siitä, että koti kestää isältä pojalle. Me perustamme puolestasi.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Outi Törnvall

Outi Törnwall | referenssiVain viikkoa ennen Törnwallien omakotitalon perustusten valamisen alkua, ilmoitti perustusurakoitsija jättävänsä homman väliin. He kuitenkin saivat varteenotettavan tarjouksen Perustus-Ässältä, joka lopulta teki 350-neliöisen talon kehuja saaneet perustukset.

Aarno Sjöblom, Riisula-rakennus Oy

Aarno Sjöblom | referenssiRiisula-rakennus Oy on rakennusalan perheyritys. Perustus-Ässä on suunnitellut ja toteuttanut perustukset tähän mennessä kahteen Riisula- rakennuksen kohteeseen. Nopea ja tehokas menetelmä on tilaajalle helppo, ja Perustus-Ässä kantaa vastuunsa alusta loppuun asti hymyssä suin.

Jussi Mattila

Jussi Mattila | referenssiJussi Mattila perusti Rakennus Mattila Oy:n isänsä jalanjäljissä vuonna 2013. Yrityksen kautta valmistuu vuosittain useita kohteita, niin rivi-, pari- kuin luhtitalojakin. Kaksi vuotta sitten Mattila päätti ulkoistaa perustustyöt. Kumppaniksi löytyi Perustus-Ässä.

Hannu Vainikainen

Hannu Vainikainen | referenssiHannu Vainikainen on toiminut rakennuttajana pääkaupunkiseudulla jo useamman vuosikymmenen ajan. Yksi hänen rakennuttamistaan kohteista on Tammisaloon Itä-Helsinkiin meren rannalle parhaillaan valmistuva rivitalo. Talon perustuksien suunnittelusta ja toteutuksesta haastavalle tontille vastasi Perustus-Ässä.

Petri Honkaranta

Petri Honkaranta | referenssiSaneeraustöitä tekevä Petri Honkaranta rakentaa taloaan Kirkkonummen Veikkolaan. Perustustoimittajaa kartoittaessaan hän turvautui Perustus-Ässään, eikä ole katunut valintaansa.