Petri Honkaranta

Published by ABCD-Perustus on

Petri Honkaranta | referenssi

“Perustus-Ässältä saimme nopeaa ja joustavaa palvelua kiinteään hintaan”

Katso video.

Saneeraustöitä tekevä Petri Honkaranta rakentaa taloaan Kirkkonummen Veikkolaan. Perustustoimittajaa kartoittaessaan hän turvautui Perustus-Ässään, eikä ole katunut valintaansa.

Tehtyään tarjouspyynnöt perustuksia toimittaviin yrityksiin, erottui joukosta lopulta Perustus-Ässä. Myös työvaiheessa toiminta oli esimerkillistä.

– Laadukas asiakaspalvelu oli suurin syy siihen, että päädyimme lopulta valitsemaan Perustus-Ässän.

Eräs ystäväurakoitsija myös suositteli heitä lämpimästi, Petri kertoo.

– Työlle saatiin yksi kiinteä hinta, ja kun varsinaiset työt alkoivat, oli toiminta ripeää, tehokasta ja asiakaspalvelu edelleenkin erinomaista. Hyvää palvelua kaikin puolin, Petri jatkaa.

Kokonaisvaltaista palvelua

Erityisesti Petri kehuu Perustus-Ässän kokonaisvaltaista palvelukonseptia ja joustavuutta. He toteuttivat niin perustusten suunnittelun kuin paalutuksenkin hyvällä aikataululla.

Honkaranta perustukset

– Toimitus oli erittäin joustavaa. Jouduimme muuttamaan ajankohtaa monta kertaa eteenpäin ja sitten taas taaksepäin. Perustus-Ässä pysyi kuitenkin hienosti mukana koko ajan, mistä iso plussa heille. Heidän ansiostaan pysyimme myös lopulta aikataulussa, vaikka välillä tuntui, että jälkeen jäädään.

– Kaverini rakentaa taloa oman taloni viereen. Tässä tehtiin yhdellä kertaa perustukset yhteensä viiteen kohteeseen – kahteen taloon, saunarakennukseen, autotalliin ja autokatokseen. Perustukset saatiin lopulta valmiiksi vain kolmessa viikossa. Todella nopeaa ja hienoa toimintaa, Petri kehuu.

“Perustukset ovat kaiken A ja O, tukipilari”

Kaikkiaan Petri on Perustus-Ässän toimintaan erittäin tyytyväinen. Palvelu oli monipuolisesti erinomaista ja hän antaa pelkkää positiivista palautetta. Asiakkaan toiveet otettiin hienosti huomioon.

– Rakennusalalla aikataulut ovat yleensä tosi tiukkoja. Jos projekti siirtyy eteenpäin, se tuottaa ongelmia, mutta nyt pysyttiin hienosti aikataulussa muutoksista huolimatta. Saneerauspuolella työskentelevänä olen myös oppinut arvostamaan sitä, että yhdestä paikasta saa koko paketin, Petri toteaa.

– Perustusten merkitys on rakentamisessa erittäin tärkeää. Se on ainut asia, mitä kukaan ei missään nimessä halua tehdä myöhemmin uudestaan. Siinäkin mielessä pystyn suosittelemaan Perustus-Ässää, Petri päättää.