Outi Törnwall

Published by ABCD-Perustus on

Outi Törnwall | referenssi

“Jopa ammattilaiset ovat kehuneet Perustus-Ässän meille tekemiä perustuksia”

Vain viikkoa ennen Törnwallien omakotitalon perustusten valamisen alkua, ilmoitti perustusurakoitsija jättävänsä homman väliin. He kuitenkin saivat varteenotettavan tarjouksen Perustus-Ässältä, joka lopulta teki 350-neliöisen talon kehuja saaneet perustukset.

Kirkkonummella, kaukana kaupungin ahtaudesta, rakentuu parhaillaan pienen lammen viereen Outi Törnwallin ja hänen miehensä tuleva koti. Viikkoa ennen perustusten valantaa kuitenkin perustusurakoitsija teki niin sanotusti oharit.

– Emme olleet kovin iloisia siinä vaiheessa, kuvailee Outi Törnwall tuntemuksiaan virnistäen.

Törnwallit lähtivät kiireen vilkkaa pyytämään tarjouksia monista firmoista, joista osa tuntui käyttävän pariskunnan ahdinkoa jopa hyväkseen. Perustus-Ässä heitti kuitenkin pöytään kohtuullisen tarjouksen.

– Perustus-Ässän toiminta vaikutti ripeältä, sillä saimme samana päivänä kuvien lähettämisen jälkeen tarjouksen. Hinta oli kohdillaan ja he pääsivät aloittamaan työt parissa viikossa. Pääsimme heti etenemään kurjassa tilanteessa, pari muistelee.

“Rakennusalalla aina pientä säätöä”

Törnwallit kiittelevät Perustus-Ässän työtä varsinkin urakan alkupuolella.

– Homma sujui kaikin puolin hyvin alussa. Työtä oli kuitenkin vähän enemmän kuin kuviteltiin, oli sairastumisia ja viimeistelyssä ikävä kyllä kesti, Törnwallit kertovat.

– Saimme asian kuitenkin sovittua ja meille jäi hyvä mieli. Rakennusalalla tuntuu olevan aina pientä säätöä, Outi huomauttaa.

”Virhemarginaali ei ollut montaa milliä”

Itse perustuksissa työn jälki oli Törnwallien mukaan todella hyvää.

– Olemme saaneet siitä kehuja muutamaltakin rakentajataholta. Tämä on pitkä ja monikulmainen talo eikä virhemarginaalia ole ollut montaa milliä. Perustusten teon vaativuutta lisäsi ratkaisevasti talon monet kulmat, Törnwall huomauttaa. Ensimmäistä rakennusurakkaansa läpi käyvä pari on kaiken kaikkiaan tyytyväinen viimeistelyongelmista huolimatta.

– Meille tärkeintä oli, että perustukset tehtiin hyvin ja ne olivat mitoissaan. Olisimme olleet vaikeuksia, jos mitat olisivat heittäneet. Perustus-Ässään sai myös aina yhteyden, jos asiaa tuli. Voimme suositella Perustus-Ässää, Törnwallit summaavat.