Jussi Mattila

Published by ABCD-Perustus on

Jussi Mattila | referenssi

Yhteistyö Perustus-Ässän kanssa nopeuttaa kohteiden valmistumista.

Jussi Mattila perusti Rakennus Mattila Oy:n isänsä jalanjäljissä vuonna 2013. Yrityksen kautta valmistuu vuosittain useita kohteita, niin rivi-, pari- kuin luhtitalojakin. Kaksi vuotta sitten Mattila päätti ulkoistaa perustustyöt. Kumppaniksi löytyi Perustus-Ässä.

– Teimme perustukset aluksi itse. Päätimme kuitenkin ulkoistaa sen osa-alueen, koska perustustöihin erikoistunut yritys tekee perustukset aina nopeammin kuin kirvesmies, Mattila kertoo taustoista yhteistyön alkamiselle.

Perustustoimittaja on pystynyt samana Jussi kertoo vaalivansa reilun pelin henkeä niin asiakkaidensa kuin yhteistyökumppaneidensa kanssa. Niin kauan kuin homma toimii, yhteistyökumppanit pysyvät samana.

– En ole ensimmäisen kohteen jälkeen pyytänyt edes tarjousta muualta. Olen luottanut siihen, että saan Perustus-Ässältä sopivan hinnan ja hommat sujuvat sovitusti. Näin on myös ollut, Jussi toteaa.

Jussi Mattila perustukset

“Kaiken muun voi korjata, perustuksia ei”

Jussin mukaan perustustöiden ulkoistaminen asiaan erikoistuneelle yritykselle on ollut hyvä valinta. Sen lisäksi, että kohteita valmistuu tämän myötä nopeammin, voi myös perustusten laatuun luottaa.

– Perustukset ovat kuitenkin koko homman pohja. Tuollaisesta rakennuksesta olemme rakentajana vastuussa 10 vuotta – jos perustukset on tehty huonosti, se on ihan sama, mitä siihen päälle tekee. Kaiken muun voi korjata, niitä ei.

“Perustus-Ässästä ei ole mitään moitittavaa!”

Ammattitaito, hyvä palvelu ja luotettavuus. Näillä sanoilla Jussi kuvaa yhteistyökumppaninsa toimintaa. Nämä kolme asiaa näkyvät käytännössä niin, että yhteydenpito toimii, eikä aikataulusta lipsuta.

– Jos tarvitsen vastauksen kysymykseen, saan heidät kiinni ja he osaavat vastata. Heillä on ystävällistä henkilökuntaa ja he käyttävät kotimaista työvoimaa – minulle on tärkeää suosia kotimaisia yrityksiä, Jussi kertoo.

– Ja aikataulu on tärkeä asia! Rakennusalalla ollaan monesti myöhässä. Ässän kanssa on oltu aina ajallaan. Kaikki on mennyt hienosti, ei ole mitään moitittavaa!