Aarno Sjöblom, Riisula-rakennus Oy

Published by ABCD-Perustus on

Aarno Sjöblom | referenssi

”Perustus-Ässällä on positiivinen asenne tekemiseen”

Katso video.

Riisula-rakennus Oy on rakennusalan perheyritys. Perustus-Ässä on suunnitellut ja toteuttanut perustukset tähän mennessä kahteen Riisula- rakennuksen kohteeseen. Nopea ja tehokas menetelmä on tilaajalle helppo, ja Perustus-Ässä kantaa vastuunsa alusta loppuun asti hymyssä suin.

Riisula-rakennus rakentaa Tuusulaan keväällä 2018 valmistuvaa, yhteensä 14 asunnon kokonaisuutta, johon kuuluu neljä paritaloa sekä yksi kuuden huoneiston rivitalo. Perustus- Ässä on suunnitellut ja toteuttanut kaikkien rakennusten perustukset sekä sokkelit.

– Käytännössä me teimme maatyöt ja siitä eteenpäin Perustus-Ässät toteutti perustukset talo kerrallaan. Työ eteni sovitun aikataulun mukaisesti. Täytyy sanoa, että kaikki meni kyllä erittäin mallikkaasti, summaa Riisula-rakennuksen toimitusjohtaja Aarno Sjöblom.

”Se on ihan ilo seurata näiden jätkien puuhastelua”

Perustus-Ässä valikoitui Tuusulan kohteen perustusten toteuttajaksi hyvän hinta- laatusuhteensa sekä Riisula-rakennuksen aiempien positiivisten kokemusten perusteella.

– Meillä oli kokemusta Perustus-Ässästä jo aiemmalta kohteelta. Tiesimme, että homma toimii hyvin, ja että heidän systeeminsä on nopea ja tehokas.

– Se on ihan ilo seurata näiden jätkien puuhastelua. Uskallan varmasti lähteä tekemään heidän kanssaan isompiakin kohteita. Niin hyvin on kaikki sujunut, Sjöblom sanoo.

Positiivinen ja vastuullinen asenne tekemiseen

Sjöblomin mukaan Perustus-Ässä hoitaa työnsä vastuullisesti ja tekee sen, mitä sovitaan. Uudelleenkäytettävät muotit eivät aiheuta työmaille ylimääräistä jätettä tai turhia jälkitöitä, vaan kaikki sujuu nopeasti ja tehokkaasti hyvin suunnitellun ja hiotun menetelmän mukaisesti.

– Perustus-Ässällä on positiivinen asenne tekemiseen. Jos jotain poikkeavaa tulee eteen, ei heillä ensimmäisenä ole naama mutkalla, että miksi näin tai noin. He suorittavat poikkeavatkin työt hymyssä suin, Sjöblom kuvailee.

– Jokainen kohde, joka heidän kanssaan on tehty, on sujunut hyvin alusta loppuun saakka. Otan heidät ihan mielelläni mukaan vastaaviin kohteisiin jatkossakin.