Paalutus

Paalutus | Perustus ontelolaatoilla

Paalutus – Teräspaalutus

Paalutus – Perustus-Ässä, Vantaa

Paalutus tarvitaan maaperälle, joka ei muuten ole riittävän kantava rakennusta varten. Paalutuksen avulla rakennukselle saadaan tehtyä perustukset, jotka kestävät tukevasti paikoillaan pehmeälläkin maaperällä.

Paalutussuunnitelma

Paalutussuunnitelma alkaa perustussuunnitelman tekemisestä. Siinä määritellään tarvittavat paalujen kantavuudet, syvyydet ja paikat. Kun suunnitelma on valmis, järjestämme paalutuksen.
Ennen paalutusta on huolehdittava, että työmaan pohja kestää työkoneiden kuorman, ja että tontilla on perustuksille tehty sorapatja valmiiksi. Myös rakennuksen nurkkapisteet pitää olla merkittyinä.

Paalutuksen toteutus

Paalutuksen toteutuksessa käytämme laadukkaita Ruukin teräspaaluja. Teräspaalut ovat suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet. Paalut lyödään paalutuskoneen avulla suunnitelman mukaisille paikoille maahan ja katkaistaan sitten oikean pituisiksi.
Teräspaalutus on kustannustehokasta, ja asennus tapahtuu nopeasti. Omakotitalokohteissa toimenpide kestää vain noin päivän verran.
Työn jälkeen asiakas saa itselleen paalutuspöytäkirjat.

Paalutus - tuulettuva perustus

Paalutus – tuulettuva perustus

Teemme perustukset 1 – 4 viikossa

Toimi näin:

  1. Lähetä tarjouspyyntö
  2. Sopimuksen teko – Tulemme tekemään sopimuksen haluamaasi osoitteeseen tai voit tulla myös toimistollemme sopimuksen tekoa varten. (1 pv.)
  3. Perustussuunnitelma – Kun kasassa on rakennusluvat ja tarvittavat asiakirjat, tehdään perustussuunnitelma. (1 – 3 viikkoa)
  4. Perustusten teko – Perustusten teko onnistuu usein 2 – 3 päivässä riippuen toteutustavasta. (1 – 4 viikkoa)

Emme jätä mitään arvailujen varaan – Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
Soita tai jätä viesti, sovitaan yhteinen suunnittelupalaveri ja alkukartoitus kiinteistösi pohjarakentamiseen.

Avainsana: Paalutus